Kindermatras en wiegmatrassen op maat

Een kindermatras is misschien wel de belangrijkste aankoop voor uw baby of kind. Baby’s liggen in de eerste jaren tot wel 20 uur per dag op bed. Het is daarom belangrijk een goed matras aan te schaffen waarop uw kind de belangrijkste groeiperiode goed wordt ondersteund. Daarnaast is het belangrijk om een fris en schoon matras te gebruiken voor de jonge luchtwegen. Anti-allergisch en vrij van lijmstoffen en wasbaarheid is dan een fijn en gezond idee. Dat moet natuurlijk ook mogelijk zijn in een bedje met afwijkende maten, een zelfgemaakt bed of de wieg waarin u zelf geslapen heeft. Maatmatras.nl kan u helpen.

Kwaliteit en duurzaamheid

We produceren kindermatrassen en wiegmatrassen in verschillende materialen en kwaliteiten. Polyether en Koudschuim zijn de meest gebruikte materialen voor kinderen en baby’s. We werken alleen met de beste Nederlandse materialen en soortelijk gewichten voor een optimaal comfort en duurzaamheid. Een goede ventilatie en een juiste ondersteuning zijn van groot belang, zeker voor uw kind. Onze matrassen worden geleverd met een wasbare afritsbare bekleding en zijn volledig anti-allergisch. Koudschuim is een soepeler materiaal en ventileert beter dan polyether. Een koudschuim kindermatras of wiegmatras voelt comfortabel aan en heeft een zeer goede vochtregulatie. Beide soorten kunnen op ieder bedbodem gelegd worden en zijn aan beide zijden te gebruiken. Uw matras gaat langer mee als u hem regelmatig keert en draait.

Polyether of koudschuim matras

Zowel polyether als koudschuim kindermatrassen zijn volledig baby- en kindvriendelijk. Beide materialen zijn antiallergisch en vrij van schadelijke stoffen. De afritsbare bekleding is wasbaar. Het polyethermatras is wat steviger dan het koudschuim matras. Het koudschuimmatras heeft een open celstructuur waardoor het matras uitstekend vocht afvoert en warmte reguleert. Polyether is echter een prijsvriendelijkere oplossing. We raden koudschuim aan door de goede ventilatie en het hogere comfort. Bij regelmatig draaien zal de verwachte levensduur tot wel 10 jaar zijn.

Niet gevonden wat u zocht, vraag dan een offerte op maat aan.
Vraag hier een offerte op maat aan!

Bereken jouw matras op maat Prijs berekenen