Leveringen

Alle bestellingen worden volgens de overeenkomst tussen u en MaatMatras.nl uitgevoerd. Bestelde producten welke geen installatie en/of instructie behoeven én waarvan het formaat van de verpakking het toelaat, worden verzonden met PostNl. Andere bestellingen worden door eigen personeel bezorgd. Bestellingen zijn ook op afspraak op te halen in ons magazijn indien gewenst. In alle gevallen nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak met u te maken. MaatMatras.nl rekent geen verzendkosten. MaatMatras.nl verzendt met PostNl of bezorgd met eigen vervoer.

Voorraad

Bij de producten staat een verwachte levertijd. Dit is indicatief en hier zij geen rechten aan te ontlenen. Indien een product niet op voorraad is, neemt MaatMatras.nl contact met u op om de werkelijke levertijd of eventueel een alternatief met u te bespreken.

Afleveren

Ieder product en/of alle producten die u via de website van MaatMatras.nl heeft besteld, worden kosteloos op het op de overeenkomst vermelde adres in Nederland afgeleverd, met uitzondering van de eilanden. Er wordt echter niet afgeleverd op tijdelijke adressen, postbussen, antwoordnummers en poste restante. Het door u opgegeven adres wordt als plaats van levering genomen.

Eigen vervoer

Aflevering met eigen vervoer gaat altijd in overleg met u. We kunnen tot op 2 uur nauwkeurig afspreken. Er hoeft niet de hele dag iemand thuis te zijn.

PostNL

Pakketten verzenden we met PostNl op maandag, woensdag en donderdag. Doorgaans neemt de levering 1 tot 2 dagen in beslag. U krijgt van ons na verzending een code waarmee het pakket te volgen is via www.tracktrace.nl. Mocht er niemand thuis zijn bij aflevering dan vindt u een briefje van PostNl in de brievenbus en biedt PostNl het de volgende dag nogmaals aan. Mocht er dan onverhoopt wederom niemand thuis zijn voor ontvangst, dan gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde postkantoor bij u in de buurt voor afhalen van het pakket. U krijgt van PostNl een briefje in de bus met het adres.

Afhalen in magazijn

U kunt uw bestelling ook afhalen in het magazijn. Hier is echter niet altijd iemand aanwezig en er dient een afspraak gemaakt te worden. De afhaaltijden gaan in overleg met u.

Onder rembours

Bij levering onder rembours via PostNL krijgt u vooraf een melding van verzending met een code waarmee u de zending kunt volgen via www.tracktrace.nl. U kunt contant of via overschrijving aan de bode betalen.

Bereken jouw matras op maat Prijs berekenen