Pocketvering matras op maat

Een pocketvering matras op maat gemaakt, is voorzien van metalen veren die onafhankelijk van elkaar staan. Hierdoor kunnen de veren onafhankelijk van elkaar bewegen. Door de veren kan het matras het lichaam op alle plaatsen ondersteunen waardoor het matras aansluit aan uw lichaam. De toplagen die we gebruiken zijn koudschuim HR55. Dat is een zeer goed ventilerend materiaal en het geeft uw contouren perfect door aan de kern die voor de ondersteuning zorgt. Met een minimale dikte van 20 centimeter biedt een pocketveringmatras voldoende veerweg om alle lichaamscontouren te ondersteunen.

Pocketvering matrassen bieden het meest hoogwaardige comfort. Doordat het matras is uitgerust met een schouder-comfort-zone heeft u geen last van nekpijn, schouderpijn of knellende bloedvaten. Het matras is bij de schouders soepeler dan bij de heupzone waardoor het matras uw lichaam goed ondersteund. Op een pocketveringmatras voelt u de werking van de veren ook echt. Bij beweging veert het matras wat na en geeft het idee op handen te worden gedragen.

Kwaliteit pocketvering matras op maat

Ook onze pocketvering matrassen zijn van Nederlands fabricaat. Alles wordt geproduceerd door professionals. We werken enkel met de beste materialen voor een optimaal en duurzaam ligcomfort. Onze matrassen zijn vervaardigd in de hoogste kwaliteitsklasse. In Nederland is er door middel van wetgeving controle op de gebruikte en geproduceerde materialen. Dat begint al bij de grondstoffen. Er zin een hoop milieueisen voor zowel materiaal als personeel. Pesticiden bijvoorbeeld of CFK’s, welke helaas veel gebruikt wordt bij matrassen die worden geïmporteerd, zult in een Nederlands matras niet kunnen vinden.

Bezorging van een pocketvering matras op maat gemaakt

  • Snelle levering
  • Gratis bezorgd
  • 5% korting bij afhalen

Overige specificaties

  • Elk matras wordt op maat gemaakt
  • Matrassen zijn van Nederlandse kwaliteit
  • Al onze matrassen zijn gratis thuisbezorgd
  • Ook geschikt voor zwaardere personen

Wilt u uw matras bestellen of een offerte op maat?

Matras bestellen OF Offerte op maat

Bereken jouw matras op maat Prijs berekenen