Bootmatras op maat

Hoe fijn zou het zijn als u in uw boot net zo lekker slaapt als thuis? Dat kan! Maatmatras.nl levert bootmatrassen op maat. Of het nou rechthoekig is of exact volgens tekening, of voor in de punt van uw boot met afgeschuinde randen, wij beiden de uitkomst voor comfort. U kunt de bestaande matrassen aanleveren, u maakt zelf een mal of u vraagt naar de mogelijkheden voor de inmeetservice. U wilt immers genieten van comfort en vrijheid. Een goede nachtrust is daarbij van grote betekenis. Bij ons kunt een eenvoudig een hoogwaardig matras of topmatras laten maken waardoor u kunt genieten van een optimaal slaapcomfort.

Heeft u bij uw boot een standaard matras gekregen?

Veelal worden standaard matrassen geleverd bij boten. Vaak zijn deze hard en in delen gemaakt. Soms onoverkomelijk, omdat ze ook gebruikt worden als zitkussen. Maar comfort kan ook aan boord. Rekening houdende met gewicht en vochtregulatie, is koudschuim een zeer goede optie. Door de goede ventilatie zijn deze matrassen zeeg geschikt voor in boten. Weet u niet zeker welk materiaal het beste bij uw wensen past? Dan kunt u altijd even contact opnemen. U krijgt advies van een ware matrassen expert.

Kies een goed matras voor uw boot!

De keuze van uw matras is afhankelijk van uw comfortwensen, het gewicht waarmee het matras belast wordt, de onderhoudsgevoeligheid en het formaat van het matras. Wij hebben voor ieders wens een oplossing. U heeft de keuze uit de onderstaande materialen:

Koudschuim
Polyether
Pocketvering

Bezorging van een bootmatras op maat

  • Snelle levering
  • Gratis bezorgd
  • 5% korting bij afhalen

 

Bereken jouw matras op maat Prijs berekenen