Caravanmatras en campermatras op maat

Op reis met je caravan of camper is een ware luxe. Maak nu jouw reis nog luxueuzer door een maatwerk matras te laten maken. U reist vast niet voor niets met de camper of caravan. U wilt genieten van comfort en vrijheid. Een goede nachtrust is erg belangrijk. Bij ons kunt een eenvoudig een hoogwaardig matras of topmatras laten maken waardoor u kunt genieten van een optimaal slaapcomfort. Niets is vervelender dan moeten opstaan omdat u niet lekker heeft geslapen. Een caravanmatras en campermatras op maat bieden een uitkomst.

Is uw caravan of campermatras afwijkend?

Campers en caravans hebben vaak afwijkende afmeting waardoor u geen gebruik kunt maken van standaard matrassen. Wij maken uw matras gewoon op maat waardoor deze altijd in uw caravan of camper past. Weet u niet zeker welk materiaal het beste bij uw wensen past? Dan kunt u altijd even contact opnemen. U krijgt advies van een ware matrassen expert. Vaak is eenvoudig een tekening te maken van de ruimte waar het matras in moet komen. Maar ook een mal is een mogelijkheid, gewoon van papier of karton. Maar ook kunt u uw huidige matras als mal toesturen. We maken dan een kopie in de gewenste dikte.

Kies een goed matras voor je caravan of camper?

De keuze van uw matras is afhankelijk van uw comfortwensen, het gewicht waarmee het matras belast wordt, de onderhoudsgevoeligheid, de frequentie van gebruik, de prijs, het formaat van het matras en zo nog veel meer. Wij hebben voor iedere wens een oplossing. U heeft de keuze uit de onderstaande materialen:

Koudschuim
Polyether
Pocketvering

Op uw bestaande matras kunt u uiteraard om het comfort wat te verhogen ook een topmatras op maat laten maken. Dat wordt veel gedaan omdat het goed te hanteren is, en de huidige kussens gewoon gebruikt kunnen worden.

Bezorging van een caravan of campermatras op maat

  • Snelle levering
  • Gratis bezorgd
  • 5% korting bij afhalen
Bereken jouw matras op maat Prijs berekenen