Retouren

U heeft 14 dagen om te beslissen of u het product wilt houden, ingaande op de dag dat u de bestelling in ontvangst heeft genomen. Indien u een besteld product wilt retourneren, kunt u eenvoudig een afspraak maken met MaatMatras.nl. U kunt ons bereiken via e-mail info@maatmatras.nl en via telefoon 06-24251415 van ma t/m za 09:00-17:00 uur. We vragen u om uw ordernummer, naam en adres te vermelden.
U hoeft geen reden op te geven van uw retourzending, maar we zijn wel benieuwd naar uw reden. Het helpt ons om de kwaliteit hoog te houden van zowel de service als de producten. Alvast bedankt. Speciaal op maat gemaakte artikelen vallen buiten het recht van retour zenden, zoals in de algemene voorwaarden is vermeld.

Hoe retourneren

U kunt het product dat u wilt retourneren binnen 14 dagen terugsturen in dezelfde verpakking waarmee het gekomen is. Persoonlijk retourneren kan ook bij ons magazijn. In overleg met u kunnen retouren ook bij u thuis worden opgehaald. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden die per product kunnen verschillen en u vooraf te weten krijgt. Het retouradres krijgt u direct na uw aanmelding. De kosten voor het retour zenden zijn voor uw rekening. De aankoopprijs van het product én de initiële verzendkosten krijgt u binnen 30 dagen teruggestort op uw rekening. De verpakking mag geopend zijn, om het product goed te hebben kunnen beoordelen, maar dient zoveel mogelijk in onbeschadigde, onveranderde, originele staat te verkeren. Het product dient compleet, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Producten in geopende verpakkingen die niet voldoen aan deze voorwaarden, blijven uw eigendom. Deze producten worden naar u terug gestuurd.

Bereken jouw matras op maat Prijs berekenen